بلوک هبلکس یکی از مصالح ساختمانی جدید است که با استفاده از بتن ساده طی فرآیند خاصی متخلخل و ساخته شدهاست و از مهمترین مزایای این محصول می توان به سبک بودن آن اشاره کرد که به نام بلوک سبک هبلکس نیز شناخته میشود.
این بلوک که با نام بلوک هبلکس AAC (Autoclaved Aerated Concrete) نیز از آن یاد میشود و به دلیل استفاده از مواد تشکیلدهنده غنی بعنوان یکی از با اهمیتترین مصالح در صنعت ساخت و ساز به حساب میآید که پس از تولید و عرضه آن به بازار توسط مهندسین و متخصصین بسیار زیادی تحسین و تقدیر شد.
در این ویدیو از مانامستر با ویژگیهای انواع بلوک هبلکس و مزایای استفاده از آن آشنا میشوید.
اگر به دنبال انتخاب و خرید مصالح ساختمانی جدید هستید بلوک هبلکس گزینه مناسبی برای شما است که در ادامه این مقاله با تمام مزایا و ویژگیهای این محصول آشنا میشویم، پس برای آشنایی کامل با کاربرد آن در ادامه همراه ما باشید.
جنس بلوک هبلکس چیست
در جواب به سوال ترکیب بلوک هبلکس چیست می توان گفت، انواع بلوک هبلکس یکی از مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آهک، پودر آلومینیوم و سیلیس ساخته میشود و در صنعت ساختمان سازی کاربردهای گوناگونی دارد که با توجه به ویژگیها و مزایای این محصول تا حد زیادی مورد توجه مهندسین قرار گرفته است و کاربرد آن نیز همواره در حال گسترش است.
بلوک AAC که از انواع بلوک سبک محسوب می شود و در دستهبندی مصالح بتنی است که کاربرد عمده آن در عایقسازی ساختمانها میباشد که در داخل و بیرون ساختمانهای با کاربری مختلفی قابل استفاده میباشد و به دلیل ساختار این بلوک سرعت نصب آن بالا و به سادگی میتوان از آن استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: تفاوت هبلکس و سیپورکس+ مقایسه قیمت آنها
ویژگیهای بلوک هبلکس
بلوکهای هبلکس دارای ویژگیهای خاص و منحصربفردی است که در نتیجه مزایای زیادی را با خود همراه داشتهاست که در ادامه آن را بررسی خواهیم کرد؛ برخی از ویژگیهای مهم در بلوک هبلکس به شرح زیر است:
وزن پایین بلوک
یکی از مهمترین ویژگیهای این بلوکها وزن پایین آن است که در مقایسه با دیگر مصالح از جمله بلوک یا آجرهای ساده دارای وزن بسیار پایینتری است که امروزه تلاش میشود تا در ساختمانسازی وزن مصالح تا حد زیادی کم باشد که در ایمنی ساختمانها نیز نقش بسزایی دارد.
- بیشتر بخوانید: سبک سازی ساختمان، تحولی در صنعت ساختمان سازی
مقاومت بالای بلوک
مقاومت این بلوکها یکی از ویژگیهای مهمی است که سازههای ساختهشده با استفاده از این مصالح در برابر تنشها، زلزله و دیگر مواردی از این قبیل دارای مقاومت بیشتری است که احتمال خطر را تا حد زیادی کاهش میدهد.
عایق بندی مناسب
تا قبل از پیدایش بلوکهای هبلکس مهندسین و پیمانکاران برای عایقسازی ساختمان در برابر صدا، سرما و گرما از مصالح مختلفی استفاده میکردند اما امروزه تنها با استفاده از بلوک سبک هبلکس میتوان تمام ساختمان را در برابر موارد مختلفی عایق کرد.
مقاوم در برابر حریق
همانطور که اشاره شد بلوک هبلکس در برابر سرما و گرما قابلیت عایق سازی دارد بنابراین انتقال گرما با سرعت بسیار پایینی انجام میشود که احتمال آتش را در مناطق مستعد به شدت کاهش میدهد و در جلوگیری از آتشسوزی نقش بسزایی دارد.
- بیشتر بخوانید: بررسی جامع انواع بلوک ساختمانی + تصاویر
انواع بلوک هبلکس چیست
بلوکهای هبلکس به طور کلی به چند نوع تقسیم میشوند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند:
بلوک دیواری: برای ساخت دیوارهای داخلی و خارجی استفاده میشود.
بلوک سقفی: برای ساخت سقفهای سبک و مقاوم به کار میرود.
بلوک جداکننده (تیغهای): مناسب برای دیوارهای جداکننده داخلی و تیغههای غیرباربر است.
بلوک مسلح (آرمه): در پروژههایی که نیاز به تقویت و مسلحسازی دارند، استفاده میشود.
بلوکهای عایق: برای افزایش عایقبندی حرارتی و صوتی به کار میروند.
این بلوکها به دلیل ویژگیهای متنوع در صنایع مختلف ساختمانی کاربرد دارند.
نحوهی استفاده از بلوکهای هبلکس
یکی از ویژگیهای مهم در بلوک هبلکس را میتوان به استفاده آسان از آن اشاره کرد که در مقایسه با دیگر مصالح ساختمانی به آسانی میتوان از این بلوکها برای ساخت سازه خود استفاده کنیم، از مهمترین موارد آن میتوان به قابلیت برش خوردن ساده توسط اره، قابلیت فرو کردن میخ و پیچ، استفاده آسان در ساختمان سازی و… اشاره کرد.
یکی از نکات مهم در مورد نحوه استفاده بلوک هبلکس خیس بودن آن قبل از استفاده است که لازم است کاملاً بلوک را خیس کرده و سپس از آن استفاده کنیم که این مسئله در افزایش خاصیت عایق آب بودن بلوک مؤثر است و میزان چسبندگی بلوک به ملات را افزایش میدهد که رطوبت جذب شده توسط بلوکها سبب قرار گرفتن بلوکها به درستی در کنار یکدیگر خواهد شد.
یکی دیگر از مواردی که در حین استفاده از بلوکهای هبلکس باید به آن توجه کنید عدم استفاده از آن در دیوارهای حمال و دیوار باربر است که به دلیل استحکام پایین هبلکس در برابر بتن بهتر است برای دیوارهای داخلی از این بلوک استفاده شود، اما نگران نباشید تمام مکانهایی که با استفاده از آجرهای مختلف، بلوکهای سفالی و بتنی ساخته میشود را میتوان با استفاده از بلوک هبلکس نیز بنا کرد.
این نکته را به یاد داشته باشید پس از دیوار چینی بلوکهای هبلکس با استفاده از آب پاش تمام قسمتهای دیواری که از بلوک هبلکس ساخته شده است را خیس کنید تا ملات به بلوک هبلکس کاملاً بچسبد و از چسبیدن آن اطمینان حاصل کنیم.
- بیشتر بخوانید: چگونه بلوک هبلکس (هبلکس) ساخته می شود؟
مشخصات فنی بلوک سبک هبلکس
پیشتر به مواد تشکیلدهنده بلوک هبلکس یا AAC اشاره کردیم که از ترکیب پودر آلومینیوم، منیزیوم، آهک، سیلیس و سیمان تشکیل شدهاست که در سایزهای مختلفی تولید و روانه بازار شده است؛ وزن یک متر مربع بلوک هبلکس در مقایسه با دیگر مصالح ساختمانی یک سوم سبکتر است، در ادامه تأثیر برخی از ترکیبات این بلوک را همراه با نقش ویژه آن ذکر میکنیم.
- آهک موجود در این بلوک سبب بالا رفتن مقاومت در برابر صوت و حرارت میشود.
- آلومینیوم بعنوان متخلخل کننده و ایجاد سلولهای هوایی نقش دارد.
- از همه مهمتر سیلیس به کار رفته است که خاصیت ضدحریق را برای بلوکها فراهم کردهاست.
مزایای استفاده از بلوک سبک هبلکس
مزایا و ویژگیهای مثبت این نوع بلوک سبب شده تا افراد بیشتری ترغیب به استفاده از آن شوند، اما چه مزایایی؟ در ادامه برخی از مهمترین مزیتهای استفاده از بلوک هبلکس توضیح داده میشود.
1- وزن پایین هر بلوک
وزن پایین بلوکها یکی از مهمترین مزایای آن است که در نهایت میتواند وزن نهایی و فشار وارد شده به سازه را به صورت چشمگیری کاهش دهد که در نهایت پایین بودن وزن بنا مقاومت آن را در برابر زلزله و دیگر حوادث افزایش میدهد.
علاوه بر این پایین بودن وزن بلوکها سبب شده تا حمل و نقل آن به سادگی انجام شود که در نهایت اجرای آن نیز آسان میشود و به تبع هزینههای لازم برای اجرا نیز کاهش مییابد.
2- عایق دما و حرارت، ضدحریق
با توجه به گرم شدن کره زمین عایق بودن مصالح ساختمانی و در نهایت بنا و ساختمانها در برابر دما و حرارت نقش زیادی دارد؛ از مزایای این بلوک هبلکس میتوان به عایق حرارت و گرما و مقاومت بالای آن در برابر حریق و آتشسوزی اشاره کرد که با توجه به این مزیت مهندسین زیادی را به سمت خود جلب کردهاست، زیرا این ویژگی سبب صرفهجویی در انرژی شده و در نهایت به حفظ محیط زیست کمک میکند.
3- مقاومت بالا در برابر زلزله
سازهها و ساختمانهای سبک همواره در برابر زلزله و لرزشهای مختلف مقاومت بیشتری دارند؛ که با توجه به پایین بودن وزن سازهای که در آن از بلوکهای هبلکس استفاده شدهاست میتوان به مقاومت بالای آن در برابر هرگونه فشار و زمین لرزه اشاره کرد.
4- سرعت بالای اجرا
پایین بودن وزن بلوکهای هبلکس میتواند سرعت دیوارچینی آن را افزایش دهد که در نتیجه سرعت بالای ساخت ساختمان و سازه در تمام هزینهها تاثیرگذار است، بنابراین سرعت اجرای آن یکی از ویژگیها و مزایای مهم آن به شمار میآید.
5- حمل و نقل ساده بلوکهای هبلکس
وزن پایین بلوکها در حمل و نقل آن نیز تأثیر زیادی دارد که به راحتی قابل حمل و نقل و جابه جایی است، بنابراین حمل و نقل ساده بلوکها در سرعت اجرا و کاهش هزینههای اجرای سازه نقش بسزایی دارد.
6- سازگاری با محیط زیست
از جمله موارد مهمی که در این بلوکها به چشم میآید و امروزه افراد در موارد مختلفی به آن اهمیت میدهند سازگاری با محیط زیست است، مواد اولیه استفاده شده در این بلوکها عاری از هرگونه ترکیبات سمی است و بنابراین در حفظ محیط زیست نقش بسزایی دارد؛ همچنین با توجه به اینکه در برابر هدر رفتن انرژی نقش بسزایی دارد از سوی دیگر و از جنبه دیگری در حفظ منابع و انرژیهای محیط زیست مؤثر است.
7- مقرون به صرفه و در دسترس بودن بلوک
پایین بودن وزن بلوکها، سرعت اجرای بالا، در دسترس بودن مصالح و دیگر ویژگیها و مزایای آن سبب شده تا استفاده از این بلوک برای ساخت سازه کاملاً مقرون به صرفه باشد، در نظر داشته باشید با توجه به مواد اولیه تشکیل دهنده این بلوکها به سادگی در بازار یافت میشود و با قیمت مناسبی قابل دسترس است.
8- عایق صوتی یا آکوستیک
امروزه با افزایش زندگی آپارتمانی عایق صدا بودن دیوارها نقش زیادی در حفظ حریم خصوصی و رعایت حقوق دیگران دارد که یکی دیگر از مزایای مهم استفاده از بلوک هبلکس عایق صدا بودن آن است، این ویژگی همچنین در مکانهایی همچون استودیو ضبط، کارخانهها، فضای آموزش و غیره نیز کاربرد ویژهای دارد.
9- کم بودن میزان ضایعات و قابلیت بازیافت قطعات شکسته
از مزایای مهم این بلوکها قابلیت سوراخکاری و برشزدن آن به سادگی است، بنابراین میزان ضایعات آن به شدت کاهش مییابد همچنین قطعات شکسته شده این بلوکها قابل استفاده در اجرای سقف است.
10- مقاومت بالای بلوکها در برابر آتش سوزی
بلوکهای هبلکس تا 1600درجه در برابر حرارت و آتشسوزی مقاومت دارند و با توجه به ضخامت دیوار بین 2 تا 6 ساعت در برابر آتشسوزی استحکام بالایی دارد.
معایب بلوک هبلکس چیست؟
با توجه به اینکه بلوک هبلکس مزایای بسیار زیادی دارد اما در کنار تمام مزایا دارای برخی معایبی است که در ادامه به معایب هبلکس اشاره میکنیم اما در حال حاضر با توجه به مزایای زیادی که این بلوک دارد معایب آن ناچیز به شمار میآید.
- دسترسی محدود در برخی از مناطق
- عدم استفاده از آن در ساخت دیوار باربر، زیرا برای ساخت دیوارهای باربر نیاز است ضخامت زیادی را با استفاده از این بلوکها تشکیل دهیم که با توجه به ویژگیها و هزینههایی آن امکانپذیر نمیباشد.
- مصرف بالای آب در هنگام ساخت سازه و تضمین استحکام، زیرا بلوکهای هبلکس در لایه اول خود به مقدار زیادی آب را جذب میکنند، بنابراین لازم است قبل از اجرای هر عملیاتی دیوار کاملاً خیس شود.
مزایای اقتصادی بلوک هبلکس
پیشتر در رابطه با مزایای استفاده از بلوک هبلکس در ساختمانسازی اشاره شد، با نگاه اجمالی به هریک از مزایای این بلوک میتوان به اهمیت و مقرون به صرفه بودن استفاده از آن در ساختمانسازی اشاره کرد، یکی از مهمترین مزایای اقتصادی بلوک هبلکس سرعت اجرای آن است که میتواند سرعت ساخت را افزایش دهد و به تبع زمانی که سازهای با سرعت بالاتری ساخته شود در نهایت ملات استفاده شده، دستمزد کارکنان و نیروی اجرایی و دیگر هزینههایی از این قبیل کاهش مییابد که در نهایت سازه مورد نظر با صرف هزینه بسیار پایینی اجرا میشود.
از دیگر موارد مهم، عایق حرارتی و جلوگیری از یخ زدگی سازه است که در نهایت هزینههای لازم برای سیستم سرمایش و گرمایش را کاهش میدهد؛ همچنین سبک بودن و قابلیت جابجایی آسان این بلوکها در هزینههای آن نیز تأثیر گذار است و میتواند تا حد زیادی در کاهش هزینهها نقش داشتهباشد.
بنابراین استفاده از بلوک هبلکس در ساختمانسازی و ساخت سازه مزایای اقتصادی زیادی به همراه دارد؛ برای خرید بلوک هبلکس با قیمت اقتصادی و کیفیت بالا میتوانید از مجموعه بازرگانی مانامستر اقدام کنید؛ مانامستر یکی از تولیدکنندهها و توزیع کنندهها در مصالح ساختمانی واقع در شهر جهانی یزد است که با بیش از 15 سال سابقه و تجربه بعنوان یک بازرگانی مصالح ساختمانی مطرح ایران در حال فعالیت و ارائه محصولات ساختمانی باکیفیت میباشد.
کاربرد بلوکهای هبلکس
ممکن است پس از تمام توضیحات، بررسی ویژگی و مزایا و معایب بلوک هبلکس برایتان سؤال است که خرید بلوک برای چه مواردی کاربرد دارد؟
پیشتر بارها اشاره شد بلوک هبلکس در ساختمان سازی کاربرد ویژهای دارد و برای موارد مختلفی قابل استفاده است، از موارد مهم کاربرد این بلوکها میتوان به ساختن ساختمانهای ضد زلزله اشاره کرد، زیرا بلوک سبک هبلکس در برابر زلزله و حوادثی از این قبیل مقاومت بالایی دارد.
همچنین در مناطقی که احتمال آتشسوزی و حریق وجود دارد استفاده از بلوکهای هبلکس تا حد زیادی میتواند این احتمال را به صفر برساند، زیرا مقاومت بالای این بلوکها در برابر آتش سوزی یکی از ویژگیهای ثابت شده آن میباشد؛ علاوه براین باتوجه به عایق حرارتی بودن بلوکهای هبلکس در کانالهای حرارتی قابل استفاده میباشد.
نحوه تولید بلوک هبلکس
بلوک سبک هبلکس امروزه در ساختمانهای صنعتی، مسکونی و تجاری کاربرد ویژهای دارد، نحوه تولید این بلوکها به صورت مختصر شرح زیر است:
- ترکیب مواد و تهیه ملات، ابتدا تمامی مواد تشکیلدهنده آن (آهک، سیلیس، ماسه، سیمان، گچ و…) با یکدیگر ترکیب شده و سپس با مقداری آب ملات مورد نظر برای ساخت بلوک آماده میشود.
- قالبهای مناسبی را برای تولید بلوک در نظر میگیریم که لازم است قالب را با استفاده از مادهای چرب کنیم تا از چسبندگی ملات به قالب پیشگیری شود؛ سپس ملات تشکیل شده را به داخل قالبها ریخته و مشاهده میشود از واکنش آب، گچ و پودر آلومینیوم گاز هیدروژنی خارج میشود که در نهایت انبساط ملات را به همراه دارد.
با انبساط ملات حجم آن تا سه برابر حجم اولیه افزایش دارد و در این حین حبابهایی بر روی این ترکیب مشاهده میشود که این حبابها نقش زیادی در سبک کردن وزن ملات و همچنین عایق کردن آن را به همراه دارد.
- عمل کیورینگ (عمل آوری بتن)، پس از گذشت 4 تا 5 ساعت از زمان عملآوری، عمل کیورینگ در مخزنها با فشار آغاز میشود، این مخزنها اغلب دارای 3 متر قطر و 45 متر طول است و به اندازه کافی بزرگ است.
- برش و بستهبندی بلوک مرحله نهایی است که با توجه به اندازههای مشخص شده بلوکها برش زده شده و در اختیار مشتری قرار میگیرد.
- بیشتر بخوانید: مواد تشکیلدهنده هبلکس+ روش ساخت بلوک هبلکس
پیش از خرید بلوک هبلکس دانستن چه نکاتی مهم است؟
قبل از خرید بلوک هبلکس توجه به برخی از ویژگیها می تواند تا حد زیادی در خرید شما کمککننده باشد، بنابراین موارد زیر را جدی بگیرید:
- بلوکهای هبلکس دارای ابعاد مختلفی است، به عبارتی در سایزهای مختلفی تولید و روانه بازار شده است که میتوانید متناسب با نیاز خود سایز مورد نظر را انتخاب کنید و خریداری نمایید، در صفحه بلوک هبلکس وبسایت تولید و پخش مصالح ساختمانی مانامستر میتوانید تمامی سایزهای موجود را مشاهده کنید.
- هنگام خرید به سالم بودن بلوکها توجه کنید که سطح بلوک کاملاً سالم و عاری از هرگونه شکستگی یا برآمدگی و ناهمواری باشد، سطحی کاملاً صاف و یکدست مدنظر است.
- بلوکها از برخورد هرگونه آلایندهای مانند روغن و… در امان نگهدارید.
- بلوکهای هبلکس را در بخش خاصی از سازه انباشته نکنید زیرا در این صورت ممکن است به سازه شما آسیب وارد کند.
- چسب بلوک تا حد زیادی در نتیجه نهایی استفاده از بلوک هبلکس تاثیرگذار است.
ابعاد بلوک هبلکس
ابعاد بلوک هبلکس طبق استانداری که برای کارخانه تعریف شده است تولید میگردد و در اغلب موارد ابعاد آن در کارخانههای مختلف یکسان است و تنها تفاوتهای جزئی در عرض و ارتفاع آن مشاهده میشود؛ یکی از نکات مهم این است که میتوان ابعاد بلوک را با توجه به سفارش مشتری تغییر و برش داد و در نهایت بلوک را با ابعاد دلخواه مشتری تولید کرد.
در حال حاضر ابعاد بلوک هبلکس موجود در مجموعه مانامستر به شرح زیر است:
ابعاد بلوک هبلکس |
طول بلوک هبلکس | ارتفاع بلوک هبلکس | عرض بلوک هبلکس |
60 | 24 | 8 |
60 | 24 | 10 |
60 | 24 | 12 |
60 | 24 | 15 |
60 | 24 | 20 |
مقایسه بلوک هبلکس با بلوکهای ساختمانی مختلف
یکی از سوالهایی که همواره مطرح است کدام بلوک بهتر است، بلوک هبلکس، بلوک سفالی یا بلوک سیمانی؟! بنابراین در ادامه توضیحاتی مبنی بر مقایسه و مشخصات بلوک هبلکس با دیگر بلوکهای ساختمانی میپردازیم:
- ضریب انتقال حرارت بلوک سفال 1.1 اما بلوک هبلکس 12 است.
- بلوک هبلکس در برابر حرارت مقاوم است و حرارت را از خود عبور نمیدهد، بنابراین انرژی برای خنک کردن آن هدر نمیرود.
- بلوک هبلکس عایق صدا است در صورتی که بلوک سفالی به دلیل نازک بودن به راحتی صدا را از خود عبور میدهد.
- بلوک هبلکس 50 دسیبل از صدا را جذب میکند، در صورتی که بلوک سفال قابلیت جذب 28 دسیبل و بلوک سیمانی نیز 25 دسی بل از صدا را دارد، بنابراین شرایط زندگی در آپارتمانی که با هبلکس ساخته میشود به تبع بهتر و کم سر و صداتر است.
- بلوک هبلکس در برابر آتشسوزی 2 تا 3 برابر بیشتر از سفال مقاومت دارد، همچنین مقاومت آتشبادی بلوک هبلکس 6 ساعت اما در بلوک سیمانی 3 ساعت است، بنابراین مقاومت بلوک هبلکس در برابر آتش از هر دو بلوک سیمانی و سفالی بیشتر است.
- تفاوت وزن بلوکهای هبلکس در مقایسه با بلوکهای سیمانی بسیار چشمگیر و مهم است، وزن بلوکهای هبلکس حدود 500 کیلوگرم برمتر مکعب است، در صورتی که وزن بلوک سیمانی 1300 کیلوگرم بر مترمکعب است و این تفاوت بسیار تاثیرگذار است.
مشاهده قیمت هبلکس ۱۰ سانتی
تاریخچه بلوک هبلکس در ایران
احداث کارخانه تولید انواع بلوک هبلکس به سال 1352 برمیگردد و راه اندازی اولین واحد تولید بلوک AAC در سال 1365 با نام تجاری سیپورکس شروع به کار کرد و پس از آن کارخانههای مختلفی در شهرهای گوناگون ایران اقدام به تولید بلوک هبلکس کردند که مهمترین آنها اصفهان، تهران و بویژه یـزد است.
بررسی قیمت بلوک هبلکس
قیمت بلوک هبلکس با توجه به معیارهای مختلفی متغیر است که برخی از این موارد به شرح زیر است:
- ابعاد بلوک هبلکس
- درجه کیفی بلوک
- نوع بستهبندی بلوک
- کارخانه تولیدی
- کیفیت مواد استفاده شده در ساخت بلوک
برای دریافت قیمت بلوک هبلکس با نرخ روز و اطلاع از شرایط و نحوه خرید قسطی می توانید با کارشناسان مجموعه مانامستر تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهرهمند شوید.
همچنین برای مطالعه مقالات تخصصی در حوزه مصالح ساختمانی مجله مانامستر بهترین گزینه است، زیرا با ارائه بیش از دهها مقاله جامع در این زمینه توانسته تمامی موضوعات مختلف را پوشش دهد؛ بنابراین شما نیز در صورت نیاز به اطلاعات مختلف در این زمینه تنها کافیست به مجله مانامستر مراجعه کنید.
- بیشتر بخوانید: اجرای نما روی هبلکس و هرچه لازم است درباره آن بدانید!
کلام آخر
امروزه اغلب مهندسین و پیمانکاران تلاش میکنند تا از مصالح ساختمانی استفاده کنند که در برابر هرگونه فشار، زلزله، آتش سوزی و… مقاومت بالایی داشته باشد، بلوک های هبلکس یا AAC مزایای زیادی دارد که در اغلب ساختمانهای تجاری، صنعتی و مسکونی کاربرد زیادی دارد و تا حد زیادی در برابر حرارت، صدا و… عایق است.
بیشتر بخوانید: هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس چقدر است؟
سوالات متداول
-
کاربرد بلوک AAC چیست ؟
مناسب برای ساختمانهای اداری، صنعتی، مسکونی و… است که به دلیل استفاده از بلوک هبلکس مقاومت ساختمان تا حد زیادی افزایش مییابد.
-
استفاده از بلوک سبک هبلکس چه مزایایی دارد؟
1-وزن پایین
2- مقرون به صرفه
3- تحمل فشار بالا
4- مقاوم در برابر زلزله
5- مقاومت در برابر حرارت بالا
6- تحمل دمای بسیار زیاد و ضدحریق
7- عایق صوتی -
بلوک هبلکس چه تأثیری در مصرف انرژی دارد؟
با توجه به اینکه بلوکهای هبلکس در برابر سرما و گرما عایق حرارتی هستند، بنابراین تا حد زیادی در مصرف انرژی صرفه جویی میشود.
-
وزن بلوک هبلکس چقدر میباشد؟
وزن بلوکهای هبلکس از 450 تا 550 کیلوگرم بر متر مکعب میباشد و چگالی آن 450 میباشد.
باتوجه به ویژگی های خوب هبلکس، ملات استفاده شده در آن هم تا مقدار خیلی زیادی کاهش پیدا میکنه و مصرف کمتری داره.
ممنون از به اشتراک گذاری نظرتون در این مقاله از مجله مانامستر برای مقابسه بلوک هبلکس با بلوک های دیگر می تونید مقاله انواع بلوک ساختمانی را مطالعه نمایید.
اینکه بلوک هبلکس عایق صوتی هست برای آپارتمان ها فوق العاده است. بعضی از آپارتمان ها صداها خیلی منتقل میشه و آرامش ندارند.
درسته. بلوک های هبلکس در حال حاضر برای پروژه های ساختمانی انبوه مثل آپارتمان ها و یا مراکز تفریحی شلوغ استفاده می شوند. برای خرید عمده بلوک هبلکس از مانامستر می توانید شماره تماس خود را وارد کنید!
ممنون از مقاله خوبتون. درضمن اگر از این بلوک ها در ساختمان استفاده شود سیم کشی و لوله گذاری راحت تر انجام خواهد گرفت
ممنون از به اشتراک گذاری نظرتون در مجله مانامستر! یکی از ویژگی های بلوک هبلکس، برش خوردن ساده آن است که همین باعث می شود که قابلیت سیم کشی و لوله گذاری راحت تر انجام خواهد شد.
شما بلوک هبلکس 20 سانتی متری هم در مجموعه دارید؟
بله دوست عزیز! برای مشاوره و خرید انواع بلوک هبلکس می توانید با کارشناسان مانامستر در ارتباط باشید!
یکی از بلوک هبلکس 20 سانتی که به شما پیشنهاد می شود: بلوک هبلکس اتوکلاو مانالکس (AAC) سایز 60*24*20