آجر سفید و طوسی بتنی با 25درصد تخفیف
لوله پولیکا و پروپیلن با 30درصد تخفیف
سنگ عباس آباد با 30درصد تخفیف
جستجو

بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی چیست؟+ معرفی بهترین چسب

عکس شاخص
چسب ‌های کاشی کاری در دو نوع پودری و خمیری در بازار موجود هستند که بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی در برابر رطوبت می باشند.
فهرست مطالب

به مرور زمان روش‌ و مصالح جدیدتری نسبت به ملات سیمان و ماسه برای بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی معرفی شد که از مواد به‌روزتری استفاده می‌ کنند. امروزه استفاده از انواع چسب کاشی بصورت پودر یا خمیر آماده برای چسباندن کاشی بسیار رایج شده است.

چسب ‌های کاشی کاری در دو نوع پودری و خمیری در بازار موجود هستند که این نوع چسب ‌ها دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت می باشند. چسب‌ های خمیری به صورت آماده در بازار عرضه می ‌شوند و می‌توانید بدون نیاز به تهیه مواد اضافی از آن‌ ها استفاده کنید، اما نوع پودری آن‌ ها نیاز به مخلوط کردن با آب دارد و سپس مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

چسب‌های کاشی کاری نسبت به ملات ‌های سیمانی نیز قیمت مناسب ‌تری دارند و همچنین مقاومت و چسبندگی آن‌ها نیز بیشتر است.

چسب کاشی و سرامیک - مانامستر

خرید انواع چسب کاشی و سرامیک با بهترین کیفیت از مانامستر

استفاده از این نوع چسب ‌ها بسیار راحت‌ است و برای کارهای ساختمانی گزینه مناسبی به شمار می آید که در این مطلب تمامی مزایا و ویژگی های انواع چسب کاشی و سرامیک به صورت کامل بررسی می شود.

کاشی و سرامیک یکی از مهمترین و پرکاربردترین مواد و مصالح ساختمانی مورد نیاز در صنعت ساخت و ساز به شمار می آید و در اکثر بخش های ساختمان‌ نیز به کار می ‌رود؛ به عبارت دیگر، رکن اصلی معماری داخلی محسوب می ‌شود.

با توجه به اینکه هر محصولی دارای طول عمر مفیدی است، کاشی‌ ها نیز پس از مدتی ممکن است خراب شده و رنگ آن‌ ها تغییر کند. حتی اگر کاشی ‌ها به طور کلی سالم باشند، جذابیت و زیبایی گذشته را نخواهند داشت.

بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی

به منظور حل این مشکلات، یکی از روش ‌هایی که اخیرا مورد استفاده قرار می گیرد، چسباندن کاشی روی کاشی یا سرامیک است که در مجله مانامستر در رابطه با نحوه چسباندن کاشی روی کاشی به صورت کامل به این مساله پرداختیم و می توان گفت این راهکار به عنوان یکی از ساده‌ ترین روش ‌ها، با هزینه کم و زمان اجرای کوتاه مورد توجه قرار گرفته است.

همچنین در این مقاله، به بررسی بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی می ‌پردازیم که یک راهنمای خوب برای انتخاب بهترین مارک چسب کاشی و سرامیک نیز به شمار می آید.

بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی

برای نصب کاشی، در گذشته از ترکیب سیمان، ماسه و آب استفاده می ‌شد؛ اما با گذر زمان، چسب ‌های مخصوص کاشی کاری تولید شدند. این چسب ‌ها نسبت به ملات سیمان دارای قدرت چسبندگی بالاتری هستند و نصب کاشی با استفاده از آن ها به راحتی انجام می‌ شود. این نوع نصب کاشی نیازمند مهارت و تجربه است تا کاشی‌ ها جلوه زیبایی بگیرند.

استفاده از ترکیب سیمان، ماسه و آب در گذشته

کاشی ‌ها ممکن است بر روی سطوح گچی، آجر یا کاشی دیگر نصب شوند و چسب‌ های کاشی کاری معمولاً برای کاشی ‌های حمام، دستشویی و آشپزخانه استفاده می ‌شوند.

این چسب ‌ها دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت هستند. دو نوع معمول چسب کاشی کاری عبارتند از چسب کاشی پودری که با آب ترکیب می‌ شود و چسب کاشی خمیری که به صورت آماده در دسترس است و نیاز به ترکیب با آب ندارد.

انواع چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی

چسب کاشی و سرامیک با توجه به نامگذاری آن برای نصب کاشی و سرامیک به کار می ‌رود. لازم به ذکر است که این نوع چسب برای مواردی مانند چسباندن کاغذ دیواری یا تعمیر پارکت مناسب نیست زیرا ترکیب و فرمولاسیون این چسب به گونه‌ای طراحی شده است که برای مصارف تخصصی و مرتبط با ساختمان، کاربرد فراوانی دارد. به عبارت دیگر، این چسب در ساخت و تعمیر ساختمان بسیار مفید و مؤثر است.

چسب کاشی در دو نوع پودری و خمیری تولید و در بازار به فروش می رسند که در ادامه به بررسی هر دو نوع چسب کاشی و سرامیک می پردازیم:

چسب کاشی پودری
  1. چسب کاشی خمیری در بسته‌بندی و حجم ‌های مختلف به مشتریان عرضه می‌ شود و نیازی به اضافه کردن هیچ ماده دیگری ندارد. با استفاده از این نوع چسب، می ‌توان به ‌سادگی کاشی ‌ها را روی کاشی ‌های موجود یا نماها چسباند.
  2. چسب کاشی پودری که به صورت پودری بسته ‌بندی می ‌شود و نیازمند ترکیب با آب یا رزین فعال است. برای این منظور از دستگاه ‌های همزن مخصوصی استفاده می ‌شود.

اگر بخواهیم بین این دو گزینه انتخاب کنیم، نمی ‌توان یکی را بر دیگری ترجیح داد. زیرا چسب کاشی خمیری به عنوان مصرف آسان‌تر معروف است. اما در مورد کیفیت، نمی‌ توان گفت کدامیک از دیگری بهتر است. هر دو نوع چسب کاشی موجود در بازار کارایی مناسبی دارند.

نکته مهمی که باید رعایت کنید این است که پس از تهیه چسب، باید آن را در زمان کوتاهی مصرف کنید؛ زیرا بعد از گذشت یک ساعت، چسب شروع به سفت شدن می‌کند و امکان استفاده از آن وجود نخواهد داشت. پس بهتر است قبل از به پایان رسیدن زمان استفاده از آن، چسب کاشی را مورد استفاده قرار دهید تا کارآیی بهتری داشته باشد.

طرز استفاده از چسب کاشی و سرامیک

مزایای استفاده از چسب کاشی پودری

چسب ‌های کاشی کاری نسبت به ملات ‌های حاصل از ترکیب سیمان و آب، مزایایی دارند که باعث موفقیت و پرفروش بودن این محصول در بازار می‌ شوند. چسب کاشی و سرامیک پودری به خصوص در میان مهندسان و پیمانکاران، از وجه بسیار خوبی برخوردار است و برای ساختمان های بسیار زیادی تاکنون از این چسب استفاده شده و نتیجه مطلوب بدست آمده است.

این نوع چسب کاشی با ترکیب دقیق پودر و آب به صورت خمیری تهیه می ‌شود که برخی از مزایای استفاده از چسب کاشی پودری به شرح زیر می ‌باشد:

مزایای چسب کاشی پودری

مقاومت بالا

چسب کاشی پودری به دلیل مواد تشکیل ‌دهنده‌ ای که دارد، دارای مقاومت بسیار بالایی می ‌باشد. با استفاده از سیمان تقویت شده و پلیمر در ترکیب آن، بعد از خشک شدن، مقاومت بیشتری نسبت به دیگر چسب ‌ها از خود نشان می ‌دهد.

آب‌بندی

استفاده از چسب کاشی پودری باعث آب ‌بندی سطوح می ‌شود و موجب جلوگیری از نشت آب به سطح زیرین می‌گردد.

کاهش هزینه

نصب کاشی با این نوع چسب نیاز به هزینه زیادی ندارد و از این رو از نظر اقتصادی جذابیت بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: علت ترک خوردن سرامیک کف و 4 راهکار برای پیشگیری از آن

روش استفاده از چسب کاشی پودری

مقاومت در برابر شرایط آب‌ و هوایی

چسب کاشی پودری مقاومت بسیار خوبی در برابر سرما، گرما و رطوبت دارد و به‌ راحتی از تغییرات آب‌ و هوایی تحت ‌تاثیر نمی ‌افتد.

قابلیت نصب بر روی کاشی ‌های قدیمی

این نوع چسب کاشی به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ ها معرفی می ‌شود که با استفاده از آن می‌توان کاشی ‌های جدید را روی کاشی ‌های قدیمی نصب کرد.

به ‌طور کلی، استفاده از چسب کاشی پودری نه ‌تنها عملکرد بهتری نسبت به ملات ‌های سنتی دارد، بلکه تعداد زیادی از متخصصان ساختمانی و تعمیرات از این محصول به ‌عنوان یک راه‌ حل کارآمد و مطمئن در نصب کاشی ‌ها استفاده می‌کنند.

چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی

مزایای چسب کاشی کاری خمیری

چسب کاشی در نوع خمیری نیز در بازار موجود بوده و طرفداران زیادی دارد. این محصول ‌ها نیازی به ترکیب با آب یا هیچ ماده دیگری ندارند و به سادگی قابل استفاده هستند.

این چسب ‌ها از پایه‌ های رزین اکریلیکی، غلظت‌ دهنده و مواد معدنی تشکیل شده‌ اند. در مقایسه با چسب‌‌های پودری که به سرعت خشک می ‌شوند، این محصولات تا حدود ۷۲ ساعت زمان نیاز دارند تا کاملاً خشک شوند.

استفاده از این چسب‌ ها به مهارت و تجربه چندان زیادی نیاز ندارد و بیشتر در مواردی همچون کاشی ‌های آشپزخانه و نمای خارجی استفاده می ‌شوند. برخی از مزایای استفاده از چسب کاشی خمیری عبارتند از:

دوام در مقابل رطوبت، سرما و گرما

:این محصول دارای دوام بالا در مقابل تغییرات آب و هوایی مانند رطوبت، سرما و گرما است.

دوام در مقابل رطوبت، سرما و گرما

خاصیت چسبندگی و کشسانی

این چسب کاشی خمیری دارای خاصیت چسبندگی بسیار بالا و کشش قوی است که باعث می ‌شود کاشی‌ ها به ‌خوبی به سطح مورد نظر چسبیده شوند.

نصب کاشی ‌های جدید بر روی قدیمی

با استفاده از این محصول به راحتی می ‌توان کاشی ‌های جدید را بر روی کاشی ‌های قدیمی و پوشانده ‌شده نصب کرد، که این امر به عنوان یکی از مزایای این چسب ‌ها محسوب می ‌شود.

به‌ طور کلی، استفاده از چسب کاشی خمیری از نظر مقاومت در برابر عوامل خارجی و قابلیت نصب روی کاشی ‌های قدیمی به ‌عنوان یک راه ‌حل مطلوب در ساختمان‌ سازی و تعمیرات محسوب می ‌شود.

چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی- مانامستر

بهترین نوع چسب کاشی پودری است یا خمیری؟

از نظر مواد اولیه و ترکیبات مورد استفاده در ساخت و تهیه چسب ‌های کاشی خمیری و پودری، هیچ تفاوتی وجود ندارد. همچنین، از نظر قدرت چسبندگی و دوام چسب نیز تفاوت چشمگیری بین این دو نوع چسب مشاهده نمی ‌شود.

تنها تفاوت مهم بین آن‌ ها در نحوه آماده ‌سازی و استفاده می ‌باشد؛ چسب کاشی خمیری بدون نیاز به آماده‌ سازی مستقیماً قابل استفاده است، در حالی که برای استفاده از چسب کاشی پودری باید از قبل آماده ‌سازی شود.

بنابراین نحوه استفاده و انتخاب نوع چسب به عهده نصاب و متخصص است و او باید با توجه به محل نصب و زمان مورد استفاده و همچنین هزینه ها، پیشنهاد مناسب را به مشتری ارائه دهد.

طریقه استفاده از بهترین چسب کاشی پودری

با اضافه کردن آب به پودر، چسب فعال شده و آماده مصرف است. شرکت ‌های تولید کننده درصد معینی جهت ترکیب آب و پودر چسب را بر روی بسته ‌بندی درج می‌کنند. معمولاً برای هر 20 کیلو پودر خشک، 5 تا 6 لیتر آب مورد نیاز است.

توجه کنید که این میزان دقیق نیست و به فرمولاسیون اختصاصی هر شرکت وابسته است. بنابراین بهتر است مطابق برچسب روی بسته بندی، مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. حتماً دقت کنید مواد را به صورت کامل و یکدست با یکدیگر مخلوط کنید.

چسباندن سرامیک دیوار

برای آماده ‌سازی چسب پودری تقریباً 20 دقیقه زمان صرف می شود و پس از آماده شدن چسب، تنها یک ساعت تا چهل دقیقه زمان دارید تا از مخلوط بدست آمده استفاده کنید و پس از آن غیرقابل استفاده می شود.

در نهایت، برای بندکشی نیز می توان از دسته بندی خرید انواع مواد شیمیایی ساختمان در فروشگاه مانامستر جهت خرید انواع پودر بندکشی اقدام کنید و این مرحله را نیز به خوبی انجام دهید. برای کاشی‌ یا سرامیک کف پس از 24 ساعت بندکشی با دوغاب قابل انجام است اما برای کاشی و سرامیک دیوار می ‌توانید پس از 12 ساعت، عملیات بندکشی را انجام دهید.

طریقه استفاده از بهترین چسب کاشی خمیری

این چسب ‌ها کاملاً آماده‌ی کار هستند و نیازی به آماده ‌سازی یا مخلوط کردن با ماده دیگری ندارند. بنابراین تنها با باز کردن درب قوطی، می ‌توانید از آن ‌ها استفاده کنید. چسب کاشی خمیری در قوطی بسته و بدون نفوذ هوا، قابل نگهداری طولانی مدت است.

بندکشی

اما پس از باز کردن درب، تنها یک ساعت تا چهل دقیقه زمان دارید تا از آن استفاده نمایید. پس از این زمان، چسب دیگر کارایی نداشته و دور ریخته می شود. بنابراین در صورتی که چسب تنها مدت کوتاهی در مجاورت هوا قرار گیرد با سرعت بالایی خشک شده و قدرت چسبندگی لازم را نخواهد داشت.

چسب های کاشی پودری و خمیری هر دو به یک شکل اجرا می ‌شوند و پس از اجرا نوبت به بندکشی آن ها می رسد. با ورود این چسب‌ ها به بازار، عملیات بازسازی و کف ‌سازی ساختمان ها با سرعت و سهولت بیشتری انجام می شود.

معمولاً نصب کاشی و سرامیک در مراحل پایانی ساخت بنا انجام می ‌شود و علاوه براین در بازسازی منازل، نیز کاشی دیوار یا سرامیک کف تعویض و نوسازی می ‌شوند، بنابراین در این فرآیند که سرعت بالاتر اهمیت زیادی دارد، استفاده از چسب کاشی بسیار سریع و موثر است و در کنار حفظ کیفیت و نتیجه نهایی سرعت کار را بالا می ‌برد.

بهترین مارک چسب کاشی و سرامیک

در صورتی که برای چسباندن انواع کاشی و سرامیک روی کاشی یا سرامیک و یا حتی بر روی سطح صاف و طبیعی از بهترین چسب کاشی و سرامیک استفاده نشود احتمال جدا شدن آن از سطح وجود دارد و در نتیجه علاوه بر هزینه اضافی، زمان زیادی نیز برای تعمیر مجدد آن نیاز است که در نهایت دوباره کاری می شود.

بنابراین بهتر است همان ابتدا قبل از هر اقدامی به سراغ انتخاب و خرید بهترین چسب های کاشی و سرامیک بروید که در فروشگاه تولید و پخش مصالح ساختمانی مانامستر می توانید از طریق فروشگاه بهترین چسب را انتخاب و خرید کنید؛ همچنین در صورتی که نیاز به مشاوره دارید با کارشناسان مانامستر تماس بگیرید.

چسب کاشی پودری و خمیری

ویژگی های بهترین چسب سرامیک کف و کاشی

بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی یا سرامیک دارای ویژگی ‌های منحصر به فرد است که باعث می‌ شود در نهایت به یک محصول پرطرفدار در بازار تبدیل شود، برخی از این ویژگی ها به شرح زیر است:

  • چسب دارای چسبندگی بالایی است و مواد اولیه‌ که در تهیه‌ این چسب استفاده شده، از بهترین کیفیت می باشد که باعث طول عمر طولانی و کارآمدی بیشتر خواهد شد.
  • قیمت چسب کاشی و سرامیک نسبت به کیفیت و عملکرد آن بسیار مناسب است، بنابراین یک گزینه اقتصادی و به صرفه جهت نصب انواع کاشی و سرامیک به شمار می آید.
  • چسب با استفاده از مواد مرغوب و استاندارد تهیه می ‌شود و از این جهت دارای استاندارد‌های بالایی می ‌باشد.
  • همچنین دارای خاصیت ضدآب است که در مقابل رطوبت و نفوذ آب مقاومت بالایی دارد.
  • در برابر ضربه و تنش نیز مقاومت زیادی دارد که باعث می ‌شود به ‌راحتی در برابر ضربات و فشارهای خارجی مقاومت کند و در نهایت کارایی بیشتری داشته باشد.

کلام آخر

انتخاب بهترین چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی یکی از مهمترین موارد جهت تعویض کاشی یا سرامیک است، به گونه ای که اگر نتوانید بهترین چسب را تشخیص دهید، نتیجه کار نیز رضایت بخش نخواهد شد که با توجه به اهمیت این مساله در این مطلب به بررسی انواع مختلف چسب، مزایا و ویژگی های هریک پرداختیم که می توانید برای خرید بهترین چسب کاشی تنها از طریق فروشگاه اینترنتی مانامستر اقدام کنید.

منبع: protilertools

سوالات متداول

1. بهترین چسب سرامیک کف چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین چسب برای سرامیک کف یا کاشی دیوار حتما باید در برابر آب و رطوبت مقاوم باشد، چسبندگی بالا، قیمت مناسب، مقاوم در برابر ضربه نیز از جمله ویژگی های بهترین چسب کاشی و سرامیک است.

2. چسب خمیری بهتر است یا چسب پودری؟

هر دو چسب خمیری یا چسب پودری برای چسباندن انواع کاشی و سرامیک مقاومت خوبی داشته و هردو گزینه مناسبی جهت استفاده در ساختمان های مختلف می باشند امــا چسب خمیری مراحل استفاده ساده تری نسبت به چسب پودری دارد.

0 0 رای ها
امتیاز بدهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

جدیدترین مقالات مانامستر

در دنیای مدرن امروز خانه هوشمند و هوشمند سازی خانه ها از پر اهمیت ترین موضوعات در حوزه ساختمان سازی است که به آن پرداخته ایم.
انتخاب سرامیک مناسب برای کف حیاط از اهمیت زیادی برخوردار است، چرا که علاوه بر زیبایی، باید مقاومت و دوام کافی در برابر تغییرات آب‌وهوایی و سایش داشته باشد.
کاشی و سرامیک بعد از قیر و نفت، دومین کالای صادراتی ایران به پاکستان محسوب می ‌شود که در این مقاله از مجله مانامستر به آن پرداخته ایم

تماس با ماناتایل

یکی از روش های زیر را برای ارتباط با ماناتایل انتخاب کنید.