آجر سفید و طوسی بتنی با 25درصد تخفیف
لوله پولیکا و پروپیلن با 30درصد تخفیف
سنگ عباس آباد با 30درصد تخفیف
جستجو

صادرات مصالح ساختمانی؛ همه‌چیز در مورد شرایط و قوانین آن

صادرات مصالح ساختمانی
شاید از خود بپرسید که صادرات مصالح ساختمانی چه شرایطی دارد و چطور باید این مصالح را به پروژه‌داران خارجی فروخت؟
فهرست مطالب

ایران با داشتن شرایط جغرافیایی مناسب و معادن غنی، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع مصالح ساختمانی در جهان به شمار می‌رود. متاسفانه میزان صادرات این مصالح به قدر انتظار بالا نیست و این مسئله یکی از دغدغه‌های بزرگ تولیدکننده‌ها است. البته در طی چند سال اخیر میزان صادرات روند رو به رشدی داشته است و با شیب ملایم افزایش پیدا می‌کند.

نماینده مانامستر شوید

شاید از خود بپرسید که صادرات مصالح ساختمانی چه شرایطی دارد و چطور باید این مصالح را به پروژه‌داران خارجی فروخت؟ چه کشورهایی کاندید مناسب برای صادرات مصالح ساختمانی هستند؟ در این مطلب از سایت فروشگاه مصالح ساختمانی مانامستر، همه‌چیز در مورد صادرات مصالح ساختمان را بررسی می‌کنیم.

صادرات مصالح ساختمانی

شرایط صادرات مصالح ساختمانی

صادرات هر نوع کالایی مشمول قوانین و مراحل منحصر به فرد خود می‌شود و مصالح ساختمانی از این شرایط مستنثنی نیستند. بنابراین بهتر است پیش از اقدام برای صادرات این مصالح، با قوانین کشورهای مختلف آشنا شویم.

دقت کنید که قوانین صادرات مصالح ساختمانی به یک کشور با قوانین کشور دیگر تفاوت دارد و نمی‌توان یک روند واحد را پیش گرفت. برخی از مهم‌ترین شرایطی که باید پیش از صادرات مصالح ساختمانی در نظر بگیرید شامل موارد زیر می‌شوند:

صادرات مصالح

بررسی مجوزهای صادرات مصالح

مصالح ساختمانی ارتباط مستقیمی با ایمنی و استحکام سازه دارند؛ بنابراین می‌توان گفت صادرات صنعت ساختمان با جان انسان‌ها در ارتباط است. این مسئله سبب می‌شود که سخت‌گیری‌های زیادی برای صادرات این کالاها وجود داشته باشد.

با دریافت مجوزهای مختلف مثل گواهی استاندارد بین‌المللی، گواهی کیفیت و مجوزهای مربوط به صادرات، می‌توان روند فروش کالا به کشورهای دیگر را آغاز کرد. برخی از مجوزهای رایج در جریان صادرات مصالح ساختمان را معرفی می‌کنیم:

• مجوز صادرات: این مجوز از مراجع گمرکی کشور مبدا و برای ارسال کالا به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

• مجوزهای گمرکی: بسته به نوع مصالح ممکن است نیاز به گواهی مبدا، گواهی بهداشت، گواهی کیفیت و مجوزهای دیگر باشد.

• مجوزهای بهداشتی و محیط زیست: با توجه به نوع مصالح ساختمانی ممکن است نیاز به مجوزهایی باشد که سازگاری مصالح با محیط زیست را تایید می‌کنند.

دریافت کارت بازرگانی

جهت این که بتوانید به عنوان یکی از شرکت های صادرات مصالح ساختمانی به شکل قانونی به صادرات و واردات بپردازید، باید کارت بازرگانی خود را دریافت کنید. این کارت به عنوان مدرک شناسایی برای بازرگانان شناخته می‌شود و دریافت آن از طریق سامانه‌های آنلاین امکان‌پذیر است.

ثبت کالا در سامانه جامع تجارت

پیش از این که بتوانید مصالح ساختمانی را به شکل قانونی به کشورها دیگر صادر کنید، باید همه محصولات را در سامانه جامع تجارت کالا ثبت کنید. به این ترتیب سامانه تشخیص می‌دهد که صادرات محصول مورد نظر شما از نظر قانونی امکان‌پذیر است یا خیر.

بازاریابی اصولی و دقیق

صادرات مصالح ساختمان بدون شناسایی بازار هدف و نیاز مشتریان، کاری عبث است و در نهایت منجر به ضرر می‌شود. شما باید پیش از شروع صادرات مصالح ساختمان، بازار هدف را به خوبی تحلیل کنید. در حقیقت باید رقبای خود را بشناسید و میزان تقاضا و عرضه را به خوبی بررسی کنید. سپس با ایجاد یک برنامه تبلیغاتی مناسب، محصولات خود را به خریداران احتمالی معرفی کنید.

تجارت مصالح ساختمانی

جذب مشتری‌ها و کارفرماها

فرض کنید برای صادرات مصالح ساختمانی به قطر، به دنبال یک کارفرما هستید. این مسئله حساسیت بالایی دارد و نیازمند مهارت‌های زیاد در زمینه تجارت است. جهت جذب مشتری‌های بین‌المللی، می‌توانید از دو روش حضوری و آنلاین اقدام کنید.

روش حضوری از طریق نمایشگاه‌های بین‌المللی و روش آنلاین از طریق پلتفرم‌های مختلفی مثل وب‌سایت و لینکدین امکان‌پذیر است. پس از نهایی شدن توافق و عقد قرارداد، باید پروفرما یا همان پیش فاکتور را از مشتری دریافت کنید. این سند همه اطلاعات محصولات را در برگرفته و در فرآیند صادرات ارزش زیادی دارد.

هزینه صادرات مصالح ساختمان

علاوه بر هزینه‌هایی که باید برای تامین مجوزها، گواهی‌ها و کارت بازرگانی پرداخت کنید، هزینه‌های دیگری نیز در صادرات مصالح ساختمان دخیل هستند.

هزینه صادرات مصالح ساختمان

هزینه‌های مربوط به گمرک در صادرات مصالح

پیش از آغاز صادرات مصالح ساختمان، باید مقررات و تعرفه‌های وارداتی کشور مقصد را به خوبی بررسی کنید. محدودیت‌های وارداتی، مالیات‌های دریافتی و سایر تعرفه‌های دریافتی کشورهای مقصد می‌توانند روند صادرات کالا را به شدت تحت تاثیر قرار دهند. توجه کنید که هزینه صادرات مصالح ساختمانی به هر کشوری، با توجه به قوانین آن کشور صورت می‌گیرد و با یکدیگر تفاوت دارند.

هزینه‌های مربوط به بیمه مصالح ساختمان

یکی از مشکلاتی که در جریان صادرات مصالح ساختمان به کشورهای دیگر رخ می‌دهد، بروز خسارات و آسیب دیدن مصالح است. با پرداخت هزینه بیمه می‌توانید در صورت بروز هرگونه حادثه، سرمایه خود را حفظ کنید. با این حال هزینه‌های بیمه نیز به مراتب بالا هستند و نمی‌توان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد.

هزینه‌های حمل و نقل در صادرات مصالح

یکی دیگر از مسائلی که باید در هنگام صادرات مصالح ساختمان به کشورهای منطقه در نظر بگیرید، هزینه‌های مربوط به حمل و نقل است. شیوه حمل و نقل مصالح می‌تواند تاثیر زیادی بر روی هزینه‌های نهایی دارد. بسته یه شرایط جغرافیایی کشور مقصد و مسافت، از هر سه روش زمینی، هوایی و دریایی استفاده می‌شود:

حمل و نقل مصالح به شکل زمینی
این روش از طریق جاده‌ها و راه‌آهن برای ارسال مصالح به کشورهای همسایه استفاده می‌شود. برای مثال صادرات مصالح ساختمانی به ترکیه با استفاده از روش زمینی صرفه اقتصادی بیشتری دارد. جهت صادرات مصالح ساختمانی گران‌قیمت مثل سنگ‌های اسلب نیز این روش گزینه بهتری محسوب می‌شود.

هزینه‌های حمل و نقل در صادرات مصالح

حمل و نقل هوایی مصالح ساختمان
این روش سریع‌ترین راه برای صادرات مصالح ساختمانی به کشورهای مختلف است و هزینه بیشتری نیز دارد. معمولا این شیوه صادرات برای محصولاتی صورت می‌گیرد که از ارزش بیشتری برخوردار هستند. برای مثال صادرات سنگ‌های ساختمانی تزئینی به کشورهای اروپایی، از طریق روش هوایی صورت می‌گیرد.

صادرات مصالح ساختمان از طریق مسیر دریایی
این روش با استفاده از کشتی‌های کانتینری انجام می‌شود و برای صادرات حجم زیادی از مصالح با هزینه کمتر مناسب است. این شیوه حمل و نقل برای صادرات مصالح به کشورهای حاشیه خلیج فارس گزینه مناسبی است. برای مثال صادرات مصالح ساختمانی به دبی با استفاده کشتی گزینه به صرفه‌تری نسبت به هواپیما است.

مصالح ساختمانی مهم در صادرات

همان‌طور که می‌دانید مصالح ساختمانی انواع گوناگونی دارند و در طیف‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند. با این حال برای صادرات این مصالح باید محصولاتی را در نظر گرفت که در سطح جهانی طرفداران بیشتری دارند. در ادامه برخی از محبوب‌ترین مصالح ساختمانی در زمینه صادرات را بررسی می‌کنیم:

مصالح ساختمانی مهم در صادرات

صادرات کاشی و سرامیک

ایران به عنوان هشتمین تولیدکننده کاشی و سرامیک در جهان شناخته می‌شود. کاشی‌ها و سرامیک‌های ایرانی با کیفیت مناسب و طراحی زیبا، توجه کارفرمایان و پروژه‌داران در سطح جهانی را به خود جلب کرده و در بازارهای خارجی محبوب هستند.

علاوه بر کیفیت مطلوب و طراحی جذاب، این محصولات از قیمت کمتری نسبت به رقبای خود بهره‌مند هستند. به همین دلیل در چند سال اخیر شاهد افزایش میزان صادرات کاشی و سرامیک هستیم.

صادرات سنگ‎های ساختمانی

انواع سنگ‌های ساختمانی طبیعی و مصنوعی، در دسته محصولات محبوب لیست مصالح ساختمانی صادراتی قرار می‌گیرند. سنگ‌های اسلب ایرانی از پرفروش‌ترین محصولات صادراتی در سراسر دنیا هستند که در انواع پروژه‌های محتلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

صادرات چینی بهداشتی

ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع چیینی بهداشتی در جهان است. انواع چینی‌های بهداشتی مثل توالت فرنگی در پروژه‌های ساختمانی و عمرانی مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین صادرات این محصول به کشورهای مختلف جهان می‌تواند سودمند باشد.

راهنمای خرید چینی بهداشتی مناسب

صادرات آهن آلات

ایران با داشتن ذخایر ارزشمند فلزات، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فرآورده‌های آهنی در منطقه به شمار می‌رود. صادرات انواع تیرآهن، میلگرد، ورق‌های فولادی و سایر فرآورده‌های آهنی می‌تواند سود خوبی به همراه داشته باشد. چرا که همه این محصولات در پروژه‌های ساختمانی مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

صادرات بلوک سیمانی

بلوک‌های سیمانی از دیگر مصالح ساختمانی پرطرفداری هستند که به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شوند. این متریال در ساخت اسکلت اصلی سازه‌ها یا در طراحی دکوراسیون داخلی به کار می‌روند.

مهم‌ترین کشورها برای صادرات مصالح ساختمانی

ممکن است به عنوان یک بازارگان این سوال در ذهن شما مطرح شود که چه کشورهایی به عنوان بهترین مقاصد صادراتی مصالح ساختمانی شناخته می‌شوند. در ادامه برخی از مهم‌ترین کشورها برای صادرات مصالح ساختمان ایرانی را معرفی می‌کنیم.

صادرات مصالح ساختمانی به روسیه

کارفرماها و پروژه‌داران روسی برای طراحی و ساخت سازه‌های لوکس خود از مصالح ایرانی استفاده می‌کنند. به همین دلیل داشتن یک برنامه تجاری برای صادرات مصالح ساختمانی به روسیه می‌تواندبا شانس موفقیت بالایی همراه باشد.

مهم‌ترین کشورها برای صادرات مصالح ساختمانی

صادرات مصالح ساختمانی به عراق

عراق به عنوان یکی از برترین مقاصد صادراتی برای فروش مصالح ساختمانی شناخته می‌شود. کارفرمایان عراقی در پروژه‌های مختلف خود از انواع کاشی‌ها و سرامیک‌های ایرانی استفاده می‌کنند. بنابراین صادرات مصالح ساختمانی به عراق با داشتن یک برنامه تجاری قوی می‌تواند نتیجه خوبی داشته باشد.

صادرات مصالح ساختمانی به عمان

در چند سال اخیر صنعت ساختمان‌سازی در عمان دچار تحولات چشمگیری شده است. به همین دلیل صادرات مصالح ساختمانی به عمان می‌تواند سود بسیار خوبی به همراه داشته و آغازکننده یک بیزینس موفق باشد.

صادرات مصالح ساختمانی به قطر

با توجه به افزایش حجم پروژه‌های ساخت‌وساز در قطر، این کشور یکی دیگر از مقاصد صادراتی مهم برای فروش مصالح ساختمانی است. صادرات مصالح ساختمانی به قطر باید با در نظر گرفتن همه قوانین موجود در اداره گمرک این کشور صورت بگیرد.

صادرات مصالح ساختمانی به گرجستان

گرجستان از دیگر کشورهایی است که مصالح ایرانی را در پروژه‌های ساختمانی خود به کار می‌برد. در چند سال اخیر صادرات مصالح ساختمانی به گرجستان، رشد چشمگیری داشته و با ارتباط برقرار کردن با کارفرمایان این کشور می‌توانید به سود خوبی دست پیدا کنید.

واردات مصالح

صادرات مصالح ساختمانی به ارمنستان

صادرات مصالح ساختمانی به ارمنستان یکی دیگر از ایده‌های تجاری هوشمندانه است. کارفرمایان در این کشور، از انواع محصولات ساختمانی ایرانی مثل کاشی‌های طرح‌دار، سرامیک‌ها، سنگ‌های اسلب و حتی چینی‌های بهداشتی استفاده می‌کنند.

صادرات مصالح ساختمانی به افغانستان

نیاز بازار مصالح افغانستان سبب شده است که این کشور به یکی از بهترین مقاصد صادرات تبدیل شود. صادرات مصالح ساختمانی به افغانستان از راه زمینی امکان‌پذیر است. پروژه‌داران در این کشور، از انواع کاشی‌ها و سنگ‌های ایرانی استفاده می‌کنند.

صادرات مصالح ساختمانی به امارات

صادرات مصالح ساختمانی به امارات یک راه عالی برای درآمدزایی است. صادرات انواع سنگ‌های اسلب، کاشی‌های طرح‌دار و چینی‌های بهداشتی به این کشور، می‌تواند سود زیادی به همراه داشته باشد.

صادرات مصالح ساختمانی به ترکیه

صادرات مصالح ساختمانی به ترکیه معمولا از روش زمینی صورت می‌گیرد و این کشور یکی از مهم‌ترین مقاصد صادراتی در ایران محسوب می‌شود. انواع سرامیک، کاشی و آجرهای تولیدشده در ایران، نزد کارفرماهای ترکی محبوب هستند.

نکات مهم در صادرات مصالح ساختمان

جهت کسب موفقیت در صادرات مصالح ساختمان به کشورهای دیگر، باید نکات مختلفی را در نظر بگیرید. در این بخش چند مورد از موثرترین عوامل موثر در بهبود وضعیت صادرات مصالح ساختمان را بررسی می‌کنیم:

نکات مهم در صادرات مصالح ساختمان

• ارائه خدمات پس از فروش: باید با داشتن پشتیبانی مناسب، پاسخگوی سوالات و مشکلات مشتریان باشید و رضایت آن‌ها را افزایش دهید.

• در نظر گرفتن استراتژی قیمت‌گذاری مناسب: شما باید با در نظر گرفتن همه هزینه‌های صادرات، قیمتی را تعیین کنید که در برابر قیمت محصولات رقبا کمتر و ارزش خرید داشته باشد.

• برندسازی قوی برای محصولات صادراتی: شما باید با استفاده از لوگوی جذاب و بسته‌بندی مناسب، محصولات خود را به بهترین شکل تبلیغ کنید. استفاده از شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات گوگل و ساخت یک وب‌سایت حرفه‌ای می‌تواند راه مناسبی برای تبلیغ برند باشد.

خرید مصالح ساختمانی باکیفیت

تا این قسمت در مورد شرایط صادرات مصالح ساختمان به کشورهای مختلف صحبت کردیم. به دلیل تاثیر این مصالح در مقاومت و استحکام سازه، انتخاب متریال مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین باید مصالح اساسی هر پروژه ساختمانی یا عمرانی را با دقت بالا انتخاب کنید.

فروشگاه مصالح ساختمانی مانامستر یکی از برترین مجموعه‌های فعال در حوزه پخش و صادرات انواع مصالح ساختمانی است. این مجموعه محصولات متنوع خود را با کیفیت بالا و قیمت مناسب در اختیار کارفرمایان و پروژه‌داران قرار می‌دهد. شما می‌توانید جهت خرید مصالح یا درخواست اعطای نمایندگی مصالح ساختمانی بدون سرمایه، با کارشناسان مانامستر در ارتباط باشید.

خرید مصالح ساختمانی

کلام آخر

به تازگی مصالح ساختمانی ایرانی با کیفیت بالا و طراحی جذاب، نظر کارفرماهای خارجی را به خود جلب کرده‌اند. همین امر سبب شده است که صادرات مصالح ساختمانی ایرانی، پیشرفت زیادی نسبت به سال‌های گذشته داشته باشد. با این حال صادرات کالاهای ساختمانی شرایط مخصوص به خود را دارد و باید بر طبق مقررات هر کشور جلو برود.

شرکت مانامستر با عرضه و صادرات مصالح ساختمان به کشورهای مختلف، توانسته بین رقبای خود جایگاه خوبی را به دست بیاورد. شما می‌تواند جهت سفارش مصالح یا اخذ نمایندگی این مجموعه، با کارشناسان در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیاز بدهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

جدیدترین مقالات مانامستر

در این مطلب قصد داریم لیست بزرگترین تولید کننده کاشی و سرامیک جهان را بررسی کنیم و اطلاعات بیشتری در مورد هر کدام به دست بیاوریم.
کلینیک ساختمان در حقیقت مرکزی تخصصی است که مسائل مربوط به ساخت‌وساز را ارزیابی و با تشخیص مشکلات، راهکارهایی را ارائه می‌دهد.
بررسی کامل و مقایسه هبلکس با آجر از نظر قیمت، کاربرد، ویژگی ها، مزایا و معایب هر کدام در مجله مانامستر

تماس با ماناتایل

یکی از روش های زیر را برای ارتباط با ماناتایل انتخاب کنید.