آجر سفید و طوسی بتنی با 25درصد تخفیف
لوله پولیکا و پروپیلن با 30درصد تخفیف
سنگ عباس آباد با 30درصد تخفیف
جستجو

سفال بهتر است یا بلوک سیمانی، بررسی مزایا و معایب

سفال بهتر است یا بلوک سیمانی| بررسی مزایا و معایب
در صورتی که قصد شروع ساخت و ساز دارید، قطعا ابتدا باید نسبت به مصالح ساختمانی شناخت کافی داشته باشید تا بتوانید تصمیم بگیرید که سفال بهتر است یا بلوک سیمانی؟ کدام برای ساخت و ساز مناسب است؟
فهرست مطالب

در صورتی که قصد شروع ساخت و ساز دارید، قطعا ابتدا باید نسبت به مصالح ساختمانی شناخت کافی داشته باشید تا بتوانید تصمیم بگیرید که بلوک یا سفال؟ کدام برای ساخت و ساز مناسب است؟ سفال و بلوک سیمانی از جمله پرکاربردترین مصالح برای ساختمان سازی هستند که دارای ویژگی‌های مختلفی می‌باشند.

بنابراین قبل از خرید انواع بلوک ساختمانی ابتدا باید بدانیم سفال بهتر است یا بلوک سیمانی، سپس نسبت به خرید آن اقدام کنیم، به صورت کلی می‌توان گفت بلوک سفالی عایق گرما بوده و دارای ماندگاری بالایی می‌باشد و ظاهر آن نیز در مقایسه با بلوک‌های سیمانی بهتر است، در مقابل بلوک‌های سیمانی دارای تنوع بالایی از نظر اندازه و نوع ساخت می‌باشد که در ادامه به صورت کامل به بررسی تفاوت‌های این دو نوع بلوک می‌پردازیم.

سفال بهتر است یا بلوک سیمانی

با توجه به اینکه بلوک سیمانی و بلوک سفالی از جمله پرکاربردترین مصالح ساختمانی برای ساخت و ساز هستند، بنابراین برای استفاده از آن لازم است تفاوت بلوک سفالی با بلوک سیمانی را بدانیم تا در نهایت تصمیم بگیریم سفال بهتر است یا بلوک سیمانی؟ از جمله کاربردهای سفال و بلوک سیمانی می‌توان به ساختمان سازی و دیوارچینی اشاره کرد که تفاوت ها و ویژگی‌های هریک می‌تواند تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی داشته باشد.

از این رو با توجه به اهمیت بررسی تفاوت‌های هریک از بلوک ها در ادامه این مطلب از تولید و پخش مصالح ساختمانی مانامستر به بررسی کامل پاسخ این سوال که بلوک بهتر است یا سفال می‌پردازیم، پس پیشنهاد می‌شود این مطلب را از دست ندهید.

بلوک ۲۰*۱۷.۵*۴۹ سه جداره ویژه

برای خرید انواع بلوک ساختمانی

از مانامستر کلیک کنید

ویژگی‌های بلوک سیمانی

بلوک سیمانی از جمله مصالح پرکاربرد برای ساخت سقف و دیوارها است که مورد استفاده بسیاری از معماران و مهندسین می‌باشد و با توجه به نوع مصرف دارای ابعاد و اندازه‌های گوناگونی است. مواد تشکیل دهنده این بلوک‌ها ماسه، شن، سیمان و آب است که برند و تولیدکننده‌های مختلفی تاکنون اقدام به تولید این محصول کرده و هریک دارای سطح کیفیت و ویژگی‌های منحصربفردی می‌باشند.

بلوک سیمانی سبک و سنگین از جمله انواع بلوک سیمانی است که هریک دارای مصارف گوناگونی می‌باشد، از ویژگی‌های آن می‌توان به عایق صوتی و حرارت، وزن سبک، امکان اجرا با انواع ملات، امکان اجرا با کمترین پرتی و دور ریز و تنوع بالا از جمله مزایا و ویژگی بلوک‌های سیمانی است.

بنابراین تا این بخش با بررسی ویژگی‌های بلوک سیمانی به تنهایی نمی‌توان گفت سفال بهتر است یا بلوک سیمانی بلکه در ادامه لازم است ویژگی‌های بیشتری را از بلوک سفالی نیز بررسی کنیم.

ویژگی‌های بلوک سیمانی

ویژگی‌های بلوک سفالی

بلوک سفالی نیز یکی دیگر از بلوک‌های پرکاربرد در ساخت و ساز است که برای تهیه آن از خاک رس و آهک استفاده می‌شود که فرآیند ساخت نیز به صورت صنعتی و با استفاده از ماشین آلات بخصوصی انجام می‌شود. استفاده از این بلوک‌ها اغلب جهت دیوارهای غیرباربر است که توسط تولیدکنندگان مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود.

بلوک سفالی دیواری، بلوک سفالی سقفی، بلوک سفالی فوم‌دار و بلوک سفالی تیغه از جمله انواع بلوک سفالی هستند که با توجه به نوع ساخت و ویژگی‌هایی که دارند در موارد مختلفی قابل استفاده هستند. قیمت مناسب و به صرفه در سفال، مقاومت بالا، عایق در برابر سر و صدا، مقاومت بالا در برابر حرارت و جلوگیری از انتشار آتش سوزی از جمله ویژگی‌های اصلی و قابل توجه در بلوک سفالی است.

ویژگی‌های بلوک سفالی

مزایای و معایب بلوک سفالی

در ابتدا برای اینکه بدانیم سفال بهتر است یا بلوک سیمانی به بررسی مزایا و معایب بلوک سفالی می‌پردازیم در ادامه با مانامستر همراه باشید:

مزایا:

  • عایق گرما
  • ماندگاری بالا
  • سازگاری با محیط زیست
  • شکل ظاهری جذاب
  • وزن پایین بلوک سفالی در نهایت سبب کاهش بار مرده ساختمان خواهد شد.
  • قیمت مناسب
  • دسترسی آسان
مزایای بلوک سفالی

معایب:

  • انحنای جزئی در ظاهر بلوک
  • احتمال شکستگی هنگام تخلیه
  • به دلیل استفاده از خاک رس در ساخت این نوع بلوک، زیاده وری در آن خطری برای طبیعت است.
  • عایق رطوبت نمی‌باشد.

مزایا و معایب بلوک سیمانی

حال که با مزایا و معایب بلوک سفالی آشنا شدید، در ادامه برای بررسی اینکه سفال بهتر است یا بلوک سیمانی، مزایا و معایب بلوک سیمانی را شرح می‌دهیم:

مزایا:

  • تنوع بالا از نظر اندازه و نوع ساخت
  • بتن در برابر آب دارای استحکام و مقاومت بیشتری می‌شود، از این رو بلوک سیمانی به دلیل داشتن مقدار زیادی بتن در مقابل آب استحکام بالایی دارد و در برابر رطوبت مقاوم است.
  • مقاومت در برابر فشار

معایب:

  • سازگاری کمی با محیط زیست دارد
  • ماندگاری این بلوک ها بین 60 تا 100 سال است
  • برای تقویت ظاهر این بلوک ها نیاز به نما می‌باشد، زیرا ظاهر زیبا و جذابی ندارند.
مزایای بلوک سیمانی

سفال بهتر است یا بلوک سیمانی؟

با توجه به ویژگی‌های بلوک سفالی و سیمانی که پیش‌تر به آن اشاره شد در ادامه به بررسی تفاوت‌های این دو بلوک می‌پردازیم که می‌تواند در انتخاب شما تاثیرگذار باشد و در نهایت پاسخ این سوال که بلوک بهتره یا سفال را راحت‌تر دریافت کنید:

  • بلوک سیمانی اندازه بزرگتری نسبت به بلوک سفالی دارد.
  • فرآیند تولید بلوک سفالی با دستگاه اکسترودر است اما بلوک سیمانی با استفاده از دستگاه هیرولیک و فشار تولید می‌شود.
  • از مهمترین تفاوت بلوک سفالی با بلوک سیمانی می‌توان به مقاومت بلوک‌ها اشاره کرد که بلوک‌های سفالی در برابر شکستگی مقاوم تر بوده و نسبت به بلوک‌های سیمانی استحکام بیشتری دارند.
  • بلوک‌های سفالی رنگ ماندگاری دارند و در برابر نور خورشید و گرما یا سرما مقاومت بالاتری دارند، اما بلوک‌های سیمانی رنگ خود را با سرعت بالاتری از دست می‌دهند.
  • ساخت سفال هزینه کمتری نسبت به بلوک بتنی دارد و برای ساخت و ساز مقرون به صرفه تر است. برای اطلاع از قیمت بلوک سیمانی و بلوک سفالی می‌توانید از کارشناسان مانامستر استعلام بگیرید.
  • بلوک‌های سفالی طول عمر بیشتری نسبت به بلوک‌های بتنی دارند.
  • بلوک‌های سیمانی مقاومت فشاری بالایی نسبت به بلوک سفالی دارند.

تفاوت بلوک سفالی با بلوک سیمانی از نظر ظاهر و زیبایی

در رابطه با بلوک‌های سفالی و سیمانی هر دو نوع بلوک‌ها پس از پایان کار لازم است برای زیبایی بیشتر بر روی آن‌ها نما اجرا شود، اما به صورت کلی بلوک‌های سفالی ظاهر زیباتری نسبت به بلوک‌های سیمانی دارند.

تفاوت بلوک سفالی با بلوک سیمانی از نظر سازگاری با محیط زیست

با در نظر گرفتن محافظت از محیط زیست، بلوک‌های سیمانی و بلوک‌های سفالی هر دو سازگار با محیط زیست هستند و هیچ تقابلی با آن ندارند اما با توجه به اینکه طی ساخت بلوک سفالی از مواد و مصالح طبیعی همچون خاک رس استفاده می‌شود که پیش‌تر نیز به آن اشاره شد، بنابراین احتمال به خطر افتادن منابع طبیعی بسیار زیاد است.

از این رو اگر سوال شما این است که بلوک سیمانی بهتر است یا سفالی و به حفظ محیط زیست اهمیت بسیار زیادی می‌دهید بهتر است از بلوک سیمانی استفاده کنید و یا برای ساخت و سازهای وسیع بلوک سفالی را انتخاب نکنید.

بلوک سفالی در ساخت دیوار

در حالت کلی برای پاسخ به این سوال که بلوک سیمانی بهتر است یا بلوک سفالی؟ لازم است بدانید موارد مختلفی در انتخاب و خرید بلوک تاثیرگذار است که حتما لازم است نسبت به تمام این موارد مطلع باشید تا در نهایت بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید.

به عنوان مثال شرایط آب و هوایی منطقه، میزان فشاری که لازم است بلوک تحمل کند، بار وارد شده بر بلوک، میزان اهمیت زیبایی و ظاهر ساختمان، همگی از جمله مواردی هستند که باید در پروسه خرید سفال به آن توجه کنید.

بلوک سیمانی

کلام آخر

در مجموعه مانامستر می‌توانید انواع بلوک ساختمانی از جمله بلوک سیمانی، بلوک سفالی و… را به صورت عمده و جزئی برای پروژه‌های انبوه و یا ساختمان سازی خریداری کنید، بنابراین برای اطلاع از قیمت هبلکس، قیمت بلوک سیمانی و سفالی و در نهایت خرید آن نیز می‌توانید از کارشناسان مربوطه در مانامستر کمک بگیرید.

هرچند جهت خرید تمامی مصالح ساختمانی از جمله آجر، انواع بلوک‌ها و… حتما لازم است ابتدا اولویت و نیازهای خود را مشخص کنید سپس به سراغ خرید بروید که برای اطلاع از جزئیات هریک از مصالح ساختمانی و همچنین مقایسه انواع محصولات با یکدیگر مانند آجر بهتر است یا بلوک سیمانی؟ و… می‌توانید از مطالب موجود در مجله مانامستر استفاده کنید.

در این مطلب تلاش شد تا به این سوال پرتکرار که سفال بهتر است یا بلوک سیمانی به صورت کامل بپردازیم تا اگر قصد شروع یک ساخت و ساز جدید دارید بتوانید با بررسی ویژگی و تفاوت‌های هریک به راحتی تصمیم بگیرید.

0 0 رای ها
امتیاز بدهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

جدیدترین مقالات مانامستر

در دنیای مدرن امروز خانه هوشمند و هوشمند سازی خانه ها از پر اهمیت ترین موضوعات در حوزه ساختمان سازی است که به آن پرداخته ایم.
انتخاب سرامیک مناسب برای کف حیاط از اهمیت زیادی برخوردار است، چرا که علاوه بر زیبایی، باید مقاومت و دوام کافی در برابر تغییرات آب‌وهوایی و سایش داشته باشد.
کاشی و سرامیک بعد از قیر و نفت، دومین کالای صادراتی ایران به پاکستان محسوب می ‌شود که در این مقاله از مجله مانامستر به آن پرداخته ایم

تماس با ماناتایل

یکی از روش های زیر را برای ارتباط با ماناتایل انتخاب کنید.