بلوک هبلکس یکی از مصالح نوین و کاربردی در صنعت ساخت و ساز است که کاربردهای گستردهای دارد. کیفیت بالا و کارایی این محصول سبب شده است که بسیاری از کارفرمایان این متریال را برای اجرای پروژههای ساختمانی خود به کار بگیرند.
با توجه به محبوبیت بالای این متریال در ایران، راهاندازی یک خط تولید میتواند سود زیادی به همراه داشته باشد. با این حال باید با بررسی دقیق لیست هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس، تمامی جوانب این کار را بررسی کرد. در این مطلب از مجله مصالح ساختمانی مانامستر همراه ما باشید تا صفر تا صد این هزینهها و جزئیات آنها را بررسی کنیم.
چرا بلوک هبلکس را تولید کنیم؟
پیش از این که به سراغ هزینههای راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس برویم، باید با این متریال به خوبی آشنا شویم. بلوک هبلکس که با نامهای AAC یا بلوک هوادار نیز شناخته میشود، نوعی محصول بتنی است که در شرایط خاص تولید میشود. به دلیل بکارگیری گرما و فشار زیاد در فرآیند تولید، این بلوکها از مقاومت بسیار خوبی برخوردار هستند.
در ساخت این مصالح محبوب از آهک، سیلیس، سیمان و آلومینیوم استفاده میشود. برای تولید این بلوکها باید هزینههای مربوط به متریال اولیه، دستگاههای کاربردی و هزینههای جانبی دیگر را در نظر گرفت.
اگر قصد دارید بلوک هبلکس را به قیمت عمده و به شکل مستقیم از کارخانه خریداری کنید، مانامستر را به شما پیشنهاد میکنیم. متریال تولید شده در این مجموعه از بهترین کیفیت برخوردار هستند و نسبت به رقبای داخلی یا خارجی، قیمت مناسبتری دارند.
هزینههای راهاندازی خط تولید بلوک هبلکس
پیش از شروع هر بیزینس، باید هزینههای کلی آن را در نظر گرفت و بودجه حدودی آن را تهیه کرد. هزینهها و قیمت خط تولید بلوک هبلکس تنها محدود به تهیه دستگاههای پیشرفته و مواد اولیه نمیشود. به همین دلیل باید با دقت بالا، تمامی این هزینهها و جزئیات آنها را بررسی کنیم.
هزینههای دریافت مجوز ساخت بلوک هبلکس
با توجه به بکارگیری این بلوکها در بنای سازهها، کیفیت آنها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در واقع محصول نهایی باید مطابق با استانداردهای بینالمللی و ملی طراحی شده باشد و مقاومت خوبی از خود نشان بدهد. به همین دلیل یکی از گزینهها در لیست هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس، دریافت مجوز کار و تاییدیه است.
هزینه مکان تولید بلوک هبلکس
از دیگر هزینههای مهمی که باید در بودجه راهاندازی خط تولید هبلکس در نظر گرفته شود، میتوان به اجاره یا خرید کارگاه تولیدی اشاره کرد. بسته به شرایط جغرافیایی، مساحت کارگاه و وضعیت دسترسی به مکان مورد نظر، قیمت فضای تولیدی متغیر است.
حداقل مساحت مورد نیاز برای نگهداری از دستگاههای مخصوص تولید بلوک هبلکس 1000 تا 2000 متر مربع است. به جز بخش کارگاه، باید فضایی را برای ذخیره کردن مواد اولیه، تجهیزات و قطعات یدکی و در مواردی اسکان کارکنان در نظر گرفت. علاوه بر این جهت مدیریت دقیق، ارائه خدمات فروش و بازاریابی و… نیز باید فضای اداری مناسبی ایجاد کرد.
هزینه خرید دستگاههای ساخت AAC
قطعا یکی از مهمترین گزینهها در لیست هزینه خط تولید بلوک هبلکس، قیمت دستگاههای ساخت بلوک هبلکس است. برای انتخاب این دستگاهها باید حجم تولید را محاسبه کرد و با در نظر گرفتن آن، دستگاههای مناسب را انتخاب کنید. علاوه بر آن باید ابعاد بلوکها، بودجه و میزان تقاضا را به خوبی بررسی نمایید.
هزینه خرید دستگاههای بلوکزنی بسته به دستی بودن، هیدرولیک یا اتوماتیک بودن آنها متغیر است. به همین دلیل باید در انتخاب این دستگاهها از یک متخصص این حوزه مشورت بگیرید. به طور کلی میتوان دستگاههای مورد نیاز در ساخت بلوک هبلکس را شامل موارد زیر دانست:
• دیگ بخار
• دستگاه اتوکلاو
• الواتور قاشقی
• میکسر گاز
• فیدر سیلیس
• لیفتراک
• میکسر بتن
• دستگاه سنگشکن آهک
• میکسر سیمان
• جرثقیل سقفی
• اتاق بخار
• لرزاننده مکانیکی
• دستگاه درصدبندی ماسه
هزینه مواد اولیه در ساخت هبلکس
یکی دیگر از گزینههایی که باید حین محاسبه هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس در نظر بگیرید، هزینه خرید و نگهداری از مواد اولیه است. به طور کلی چهار ماده اصلی در ساخت بلوک هبلکس به کار گرفته میشوند: سیمان، آهک، ماسه سیلیسی و پودر آلومینیوم.
هزینه مواد اولیه برای ساخت هر متر مکعب بلوک هبکس، تحت تاثیر عوامل زیادی قرار میگیرد. نوسانات بازار ارزی میتواند قیمت مواد اولیه را دچار تغییر کند. از سوی دیگر بسته به حجم کلی تولید و قیمت هبلکس، این هزینه دچار تغییر میشود.
هزینه نیروی انسانی خط تولید هبلکس
حقوق نیروی انسانی از دیگر مواردی است که باید در لیست هزینهها در نظر گرفته شود. استخدام کارشناسان و تکنسینهای ماهر سبب میشود که بتوان بهترین محصول را به مشتریان ارائه داد.
هر چه نیروهای به کار گرفته شده در این روند از تجربه بیشتری برخوردار باشند، محصول نهایی از کیفیت بیشتری برخوردار خواهد بود. علاوه بر کارکنان خط تولید، شما برای فروش، حمل و نقل و… نیز به افراد ماهری نیاز خواهید داشت.
سایر هزینههای تولید بلوک هبلکس
تا این قسمت با مهمترین انواع هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس آشنا شدیم. با این حال هزینههای فرعی زیادی برای راهاندازی یک خط تولید وجود دارند. در ادامه برخی از هزینههای فرعی در خط تولید بلوک AAC را بررسی میکنیم.
هزینه انرژی برای تولید بلوکها
جهت راهاندازی دستگاهها، اتوکلاوها و سیستمهای حرارتی ساخت بلوکهای هبلکس، به انرژی زیادی نیاز داریم. در نتیجه باید با در نظر گرفتن تعرفههای برق و گاز و سایر منابع انرژی در هر منطقه جغرافیایی، میزان هزینه صرف شده برای آن را در نظر گرفت.
هزینه آب مصرفی در ساخت بلوکها
آب نقش مهمی در مخلوط اولیه بلوک هبلکس دارد. با توجه به افزایش تعرفه استفاده از آب، هزینه بکارگیری این ماده میتواند به طرز چشمگیری در هزینههای تولید بلوک موثر باشد. در نتیجه باید این مسئله را به خوبی در نظر بگیرید و بودجه مناسب برای آن را تهیه نمایید.
هزینه تعمیر ماشینآلات
دستگاهها و ماشینآلات تولید بلوکهای اتوکلاو شده باید به شکل دورهای تحت فرآیند تعمیرات قرار بگیرند. از سوی دیگر قطعات مصرفی مختلفی مثل تیغهها، بلبرینگها و اجزای برش دهنده، پس از مدتی کارایی خود را از دست میدهند و باید تعویض شوند. این مسئله سبب به وجود آمدن هزینههای زیادی برای تعمیر و تعویض ابزارها میشود.
هزینه بستهبندی بلوکها
یکی از مراحل بسیار مهم پس از تولید بلوکها، بستهبندی آنها به گونهای است که در جابهجایی دچار آسیب نشوند. به این ترتیب باید از پالتها و پوششهای پلاستیکی مخصوصی برای محافظت از بلوکها استفاده شود. در نتیجه فرآیند بستهبندی بلوکهای AAC، هزینه قابل توجهی به دنبال خواهد داشت.
هزینه حمل و نقل محصولات تولیدی
نکته دیگری که باید برای محافظت از بلوکها در نظر گرفته شود، فراهم کردن یک سرویس حمل و نقل مناسب است. کامیونهایی که برای جابهجا کردن این متریالها به کار میروند باید از شرایط ایمنی خوبی برخوردار باشند تا آسیبی به این بلوکها وارد نشود. این نکته یکی از گزینههای فرعی در لیست هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس است.
هزینه بیمه و مالیات
از دیگر هزینههای فرعی برای راهاندازی خط تولید بلوک هبلکس باید به بیمه و مالیات اشاره کنیم. بیمه کارکنان و ماشینآلات باید به شکل دقیق پرداخت شود تا در صورت بروز حوادث احتمالی، بتوان به خوبی مشکلات را مدیریت کرد. از سوی دیگر میزان مالیات با توجه به سیاستها و شرایط خاص کشور تعیین میشود و بخشی از درآمد را به خود اختصاص میدهد.
فروش بلوک هبلکس
تا این قسمت از مقاله با انواع هزینههای اصلی و فرعی راهاندازی خط تولید بلوک هبلکس آشنا شدیم. تنها با تخمین زدن هزینهها متوجه میشویم که بودجه سنگینی را باید برای این فرآیند در نظر گرفت. علاوه بر این مسئولیتهای زیادی برای اداره یه کارگاه ساخت بلوک هبلکس وجود دارد. اما چطور میتوان بدون صرف هزینه هنگفت، بلوک هبلکس باکیفیت را به مشتریان ارائه کرد؟
شرکت تولید و پخش مصالح ساختمانی مانامستر، یکی از برترین مجموعههای ارائه متریال باکیفیت در ایران است. این مجموعه بهترین و باکیفیتترین بلوکهای هبلکس را با قیمت مناسب به فروش میرساند. شما میتوانید با اخذ نمایندگی از مانامستر، بلوک هبلکس را با قیمت رقابتی از بازار تهیه و با سود بیشتر به مشتریان عرضه کنید.
به این ترتیب هزینهها به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند و سود شما تا سقف چند درصد بیشتر خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اعطای نمایندگی مراجعه کنید یا با کارشناسان مانامستر تماس بگیرید.
فروش ویژه بلوک هبلکس مانامستر به مدت محدود!
مزایای فروش بلوک هبلکس
بدیهی است که تاکید جمعی بر بکارگیری و خرید بلوک ساختمانی سبک، سبب شده که بلوک هبلکس از محبوبیت زیادی برخوردار باشد. به همین دلیل میتوان با اطمینان گفت که راهاندازی خط تولید یا اخذ نمایندگی فروش هبلکس، سود زیادی به همراه دارد.
با این حال بررسی مزایای راهاندازی خط تولید و فروش بلوک هبلکس بر روی تصمیم نهایی تاثیرگذار خواهد بود. در ادامه برخی از مهمترین مزایا را بیان میکنیم.
بازگشت سرمایه فروش هبلکس
با وجود بالا بودن هزینه راه اندازی کارخانه بلوک هبلکس، هزینهها در کمترین زمان ممکن به سرمایهگذار باز میگردند. با وجود شرایط فعلی کشور، معمولا بازگشت سرمایه اولیه بین 6 تا 9 ماه زمان میبرد. پس از این مرحله، سوددهی آغاز میشود.
وجود تقاضای دائمی برای خرید بلوک
از دیگر ویژگیهای مثبت فروش بلوک هبلکس باید به وجود تقاضای دائمی برای خرید این متریال اشاره کرد. رونق همیشگی ساخت و ساز سبب شده است که این محصول همواره بازاری پررونق و پویا داشته باشد.
در نتیجه به راحتی این متریال را به تقاضاکنندگان عرضه کرد. صادرات محصولات تولیدی نیز یکی از روشهای اساسی برای کسب درآمد بیشتر از طریق راهاندازی خط تولیدی بلوک هبلکس است.
امکان استفاده از تجهیزات داخلی
یکی دیگر از ویژگیهای مثبت در زمینه راهاندازی خط تولید بلوک هبلکس، امکان استفاده از تجهیزات داخلی است. به این ترتیب میتوان با حفظ نسبی کیفیت هزینههای اصلی را تا حد چشمگیری کاهش داد.
بیشتر بخوانید: هبلکس بهتر است یا سفال | مقایسه و تفاوت+بررسی کامل
کلام آخر
در طی سالهای اخیر بلوکهای هبلکس نقش پررنگی در صنعت ساخت و ساز ایفا کردهاند. همین امر سبب شده است که بسیاری از افراد به فکر راهاندازی خط تولید این بلوکها باشند. برای شروع این کار باید هزینههای اولیه و همچنین هزینههای فرعی را به خوبی در نظر گرفت.
در این مطلب سعی کردیم صفر تا صد هزینه راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس را بررسی کنیم. شما میتوانید با صرف هزینه کمتر، این بلوکها را به صورت عمده از مانامستر خریداری کنید و به مشتریان خود بفروشید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نمایندگی، میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.